BAGELS & BEANS ROOSENDAAL

BAGELS & BEANS ROOSENDAAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2022 om 22:18 Normaal gesproken worden de bagels rijkelijk belegd met rauwkost. Dit keer slechts cream cheese. Gelukkig had ik extra avocado besteld. Tegenvaller. Bezorging was snel.
22 jul 2022 om 21:32 Altijd goed!
18 jul 2022 om 14:21 Was helemaal top, was ook nog goed warm!
20 jun 2022 om 15:15 Heerlijk, verse en vriendelijk personeel.
18 jun 2022 om 15:11 We bestellen hier best vaak en het is eigenlijk altijd goed. Lekker verse ingrediƫnten, smaakvolle bagels, snelle en aardige bezorging!
30 mei 2022 om 14:53 Altijd lekker en snel bezorgd
27 mei 2022 om 16:14 Bezorging duurde wat lang, was in ieder geval lekker
11 mei 2022 om 15:39 Te duur voor zo weinig
7 mei 2022 om 7:14 Alleen de tosti was koud toen we heb binnen kregen maar de rest was super lekkwr
22 apr 2022 om 18:55 Wij vonden deze keer de witte bagels wat taaiig. Niet vers helaas.
4 feb 2022 om 21:07 Lekker gegeten. Jammer van de bezorgerr. Door zijn oortjes in te hebben aan de deur had hij denk niet door hoe hard die tegen me sprak.
26 jan 2022 om 14:36 Heerlijk ! Netjes op tijd bezorgd zoals opgevraagd. Paddoburgers waren nog warm bij aankomst en ook goed gevuld. Met liefde bereid dat kun je zien. Aanrader